Zaginiony Moderator
Coś cicho było pod moje nieobecność ja to szybko naprawie ; widać Sensor nie mal dla kogo wojen wypowiadać nie ma to jak duet Kozik-Achilles :> zrobiło sie kilka %
teraz chce odnowić nasz zapał do wojen
zaraz sie coś wymyśli XD
czekam do niedzieli na wasze propozycje na temat naszych rywali i na osoby które będę brały udział w wojnie proszę sie tu wpisywać i podawać gale w jakich możecie latać musimy znaleźć kogoś odpowiedniego
Ja mogę latać w 1 gali
na razie propozycji nie mam
Pozdrawiam Stary-nowy Kozik(-)PSG
Ps. Sensor następną wojnę to ty masz wypowiadać
Norweski zomowiec [S.A.]
ja jestem w 2 i w 9 gali ale w 9 gali mam cięka flote propozycji jeszcze nie mam ale jestem chetny
Żarłoczny midżet [UFP]
no to czekam na wypowiedz i wtedy aktywnie bede latal
Norweski zomowiec [S.A.]
ok tylko powiedz nam w ktorej gali latasz
Achilles gala nr. 5.
Wiesz Kozik wojny to zawsze była Twoja brożka ja tylko pomagałem napędzać temat, z tym że teraz jest jakby mniejszy zapał sojuszu do działań wojennych - zapewne temu że ciepło i się nie chce
A po 2 sojusz przeżył straszną wymianę członków na kontach które sie u nas znajdują, ja sam już nie wiem za bardzo kto jest kto Ale wiem że nie wszyscy członkowie sojuszu są gotowi na wojny, powinni wpierw nauczyć się robić poprawne FS'y, dokładne ataki itp. a potem dopiero walczyć o honor UFP
Kiedyś szybko wypowiedzieliśmy wojnę TloTG a druga przyszła do nas odrazu sama
Żarłoczny midżet [UFP]
no jusz sensor sie za mnie wypowiedzial
Zaginiony Moderator
teraz jestem na libacij wec ledwo widze klaiature lecz timon zglodzil sie na wojne wiec jutro jak mi kac minie i zobie co trzeba jako GO poszukam jakiejs masowki by kazdy znalazł cos dla siebie :]
Norweski zomowiec [S.A.]
no nie wiem z tego co widziałem to wiekszość ma dobre flotki wiec.... nie damy sie tak łatwo
Flotki flotkami ważne żeby je upilnować w czasie wojny i robic przemyślane ataki z opuźnianiem ponieważ można się szybko pozbawić flotki poprzez podstawianie obrońcy. Tak więc w każdym ataku opóźniać sondami tak żeby zyskać czas na ten 1 czy 2 skany.
Zaginiony Moderator
Z tym podstawieniem to prawda pamiętam jeszcze jak dziś nasza podstawkę w wojnie z TloTG :>
zakończyła wojnę
Moj typ typ Spartans
Norweski zomowiec [S.A.]
sensor jak zwykle pomocny
Norweski zomowiec [S.A.]
Popieram typ kozika ja tez jestem za Spartans
Norweski zomowiec [S.A.]
gdy proponowałem ZJD to nikt nie chcial ale jak cos to ja moge sie z nimi sprawdzić
Zaginiony Moderator
Z waszych propozycji pasuje mi jedynie ZJD
Norweski zomowiec [S.A.]
jak juz powiedziałem to mi obojętne jest. Ja jestem w 2 i w 9 gali ale w 2 gali mam DUŻO lepsza flote
Norweski zomowiec [S.A.]
narazie tyllko gadamy ale moze w koncu cos zaczniemy robic ?
Zaginiony Moderator
sam tego chciałeś wybieramy ZJD pozbieram dane o nich jeszcze dziś i jutro można wojnę wypowiadać zacznijcie ich skanować :]