Norweski zomowiec [S.A.]
czy nie uwarzacie ze przydal by sie dyplomata ??????
Norweski zomowiec [S.A.]
ale teraz go nie ma. A dyplomota jest potrzebny tak na wszelki wypadek:P
Zetesererowski esbek [UFP]
To niech ten dyplomata znajdzie kogo¶ z 1 gali okolice 450US bo nie mam z kim ACSów robic a samurajj zrobi³ wtope z flot± ;P
sensor z hanibalem (czy jak mu by³o) rozkrêcili razem sojusz nei by³ im potrzebny dyplomata ani nikt inny wiec nie widze powodu aby kto¶ ubiega³ sie o te stanowisko bo gada³em kiedys z sensorem ze moge byc jego od czegos dawna gadka to nie pamietam
moze jak znajde w archiwum ten fragment to podam kawa³ek xD
Pan Procencik
Na razie to i tak ja jestem szefem tego sojuszu
I nie widzê potrzeby aby robiæ takie funkcje lepiej sie za trzaskanie pkt we¼cie
Ja uwa¿am stanowisko dyplomaty za zbêdne Bo co ten dyplomata mia³by robiæ ?? Pakty nam nie potrzebne wiêc by³by zupe³nie bezu¿yteczny
Losieq dobrze pamiêtasz ¿e zawsze by³em negatywnie nastawiony do tego stanowiska poniewa¿ ¿aden dyplomata nie za³atwi tego tak jak ja
I dawno temu z Hannibalem te¿ ustalili¶my ¿e to nam nie potrzebne Chocia¿ kiedy¶ (przypominaj±c trochê historii sojuszu ) Hannibal chcia³ mnie mianowaæ na dyplomatê potem na szefa akademii a na koñcu wysz³o jak wysz³o Chocia¿ i tak od pocz±tku mia³em uprawnienia prawej rêki bo razem z Hannibalem tworzyli¶my stronê naszego sojuszu i jak widaæ wysz³o ca³kiem nie¼le Znalaz³em nawet dyskusjê na naszym starym forum na temat powstania akademii xD
Hannibal:
Ok, ¿eby unikn±æ zbêdnych sporów proponujê takie rozwi±zanie:
Ci±gniemy do 30 cz³onków, po osi±gniêciu tej liczby:
1) Dwie osoby zostaj± oddelegowane celem utworzenia akademii o nazwie "Starfleet Academy" tag: S.A. (logo i kod strony sojuszu dostan± po weekendzie, czyli pon/wt)
2) U.F.P. podnosi próg punktowy do Top-1500.
3) Cz³onkwie U.F.P. poni¿ej 500 pkt przechodz± do akademii, reszta zostaje.
4) S.A. przyjmuje od 0 pkt. do momentu, kiedy wszyscy cz³onkwoei g³ównego osi±gn± próg top-1500.
5) We wtorek/¶rodê rusza nowe forum (dla g³ównego i akademii), od tego czasu U.F.P. odbiera swoim cz³onkom wysy³anie wiadomo¶ci do sojuszu, bo siê ¶mietnik w skrzynce robi a to nie dobrze. Jak chc± gadaæ to na forum. (Na uni-15 poskutkowa³o)
Moje pytanie/propozycja.
Jedyn± osob± godn± prowadzenia akademii oraz maj±c± moje pe³ne zaufanie w sprawach sojuszu jest Sensor.
Kwestia, czy Sensor zgodzi sie S.A. prowadziæ?
sensor:
Twoj± propozycje Hannibal przyjme ale tylko po czê¶ci, tzn:
- akademie bede prowadzi³ ale tylko na samym pocz±tku, potem powracam do g³. - w czasie gdy bêde w akademii przejdzie ze mn± jedna osoba która zajmie siê szefostwem nad akademi± gdy ja juz odejde ( prowadzie³em ju¿ w tej sprawie wstêpn± rozmowe z Goustem ), t± osobe naucze jak ma postepowaæ w danych sytuacjach, o czym informowaæ g³. sojusz, plus inne mniej wa¿ne sprawy.
Gdy zobacze ¿e ta osoba radzi sobie w prowadzeniu akademi± i bêde widzia³ ¿e sprawy akademii uk³adaj± sie pozytywnie wróce do g³. sojuszu - ale je¶li zobacze ¿e akademia siê sypie to powracam z g³ównego z powrodem do szkó³ki ( i tak a¿ do skutku ).
Hannibal:
No i centralna w³adza osi±gnê³a kompromis
I tak bêdzie
Chwilê po powstaniu akademii i moim powrocie do U.F.P. Hannibal skoñczy³ z gr± i z Vice Presidenta sta³em siê Prezusiem Jako¶ uda³o mi siê doprowadziæ g³. sojuszu z top 500 do top 50
Hannibal (22-01-2007 13:56)
Hej
SENSOR (22-01-2007 13:56)
siema no i co z t± akademi±
robimy ju¿
??
No zak³adaæ trzeba....
poprowadzi j± ronin2
Hmmm...
SENSOR (22-01-2007 13:57)
goust ju¿ nie gra na tym uni
Hannibal (22-01-2007 13:57)
Szkoda...
ja tez nied³ugo odpadnê
czemu??
Powoli koñczê z OGame...
nie³adnie
Hannibal (22-01-2007 13:58)
a muszê jeszcze dobre dowództwo w moim sojusz na u-15...
SENSOR (22-01-2007 13:58)
kolejny wyzwolony
ta:)
Jak skoñczê forum to dam Ci adres i admina...
zajmiesz sie UFP?
no zaj±æ siê zajme
a ju¿ napewno odejdziesz i nie powrócisz??
Hannibal (22-01-2007 13:59)
Mam nadziejê, ¿e dobrze go poprowadzisz
Konto oddam jednemu takiemu...co chcia³...
SENSOR (22-01-2007 13:59)
te¿ mam tak± nadzieje;)
mo¿e kiedy¶ wróce...
jac co¶ dam znaæ oczywi¶cie
SENSOR (22-01-2007 13:59)
to bede Ci za³atwia³ konto jak co¶
ok, trztymam za s³owo
I teraz jakby nie by³o przychodzi czas na mnie Chcê siê wsi±¶æ za robotê jak najszybciej - zw³aszcza ¿e ju¿ dosta³em propozycjê pracy która mi w miarê odpowiada, od 2 dni i tak nie siedzia³em w ogóle na OGame i raczej teraz ciê¿ko mi bêdzie graæ szczególnie ¿e w tej pracy bêdê odciêty od komputera i sieci
Moje odej¶cie jest ju¿ przes±dzone, ale mam do Was wszystkich ostatnie pro¶by:
- wpierw Timon Chcê aby¶ prowadzi³ ten sojusz i godnie a nawet lepiej mnie zastêpowa³
- do reszty cz³onków sojuszu mam pro¶bê aby¶cie siê 3mali razem na dobre i na z³e i chcia³bym ¿eby ten sojusz przetrwa³ i trzyma³ siê w tym top 50
Pragnê podziêkowaæ wszystkim za wspóln± grê i tworzenie takiej ma³ej rodzinki
Achilles - Tobie naprawdê jest za co dziêkowaæ G³ównie dziêkuje za zaanga¿owanie w wojnach bez Ciebie i bez Kozika by³oby nam ciê¿ko je wygraæ (oczywi¶cie nie ujmuj±c nic pozosta³ym zaanga¿owanym Dobrze pamiêtam ostatni± akcjê Noqiego, Lubona i roadway'a w wojnie z rPRIMAL). Dziêkuje równie¿ za wiele rozmów i za to ¿e mi wybaczy³e¶ gdy zapomnia³em Ci zrobiæ FS,a na u52 (w sumie to nie zapomnia³em tylko próbowa³em sie zalogowaæ na innym uni xD). I tutaj mam jeszcze pro¶bê do Timona aby mianowa³ Achillesa na vice poniewa¿ mu siê nale¿y - po¶wiêci³ temu sojuszowi kawa³ czasu i floty
Tenosil - Za przyja¼ñ, rozmowy, za aktywno¶æ na forum Nie pamiêtam ju¿ nawet czy robili¶my razem nieskuteczne próby moonowe ale je¶li tak to te¿ dziêkujê Za liczne RW nale¿± Ci siê gratulacje Szczególne dziêki za wspólne robienie sobie FS'ów
M4GIC - Za przyja¼ñ i rozmowy na GG, za zaanga¿owanie od samego pocz±tku w sprawy sojuszu i du¿± aktywno¶æ na forum, równie¿ jak w przypadku Tenosila za nieskuteczne próby rogalowe Oraz za chêæ wsparcia surowcami które mi podstêpnie przys³a³e¶ jak dosta³em z³omik
Ikze - chwilowo nie gra ale z tego co wiem bêdzie chyba wraca³ do gry Tutaj te¿ jest za co podziêkowaæ To z nim najwiêcej siedzia³em i pisa³em na GG planuj±c wspólne wypady z których kilka dosz³o do skutku a kilka poprzez ró¿ne b³êdy koñczy³y siê inaczej ni¿ mia³y No i oczywi¶cie standardowo na przyja¼ñ Z Tob± te¿ czêsto robilismy sobie FS'y i by³o naprawdê mi³o Rurujta
Lubon - Jest z nami stosunkowo d³ugo Do³o¿y³ swoje 3 grosze do wojny i jestem z niego dumny xD Trochê pogadali¶my na GG o wszystkim i o niczym ogólnie dobry ch³opak z Ciebie - tylko czê¶ciej siê udzielaj na forum
Kozik-PSG - mimo ¿e skoñczy³ z gr± pragnê mu podziêkowaæ za zaanga¿owanie w wojnach, za wiele rozmów i za wspólne akcje które mia³y miejsce w czasie wojen Wierzê ¿e tak jak planowali¶my to uda siê nam spotkaæ i za melan¿owaæ w jakim¶ barze
NemezisDeDarknes - te¿ jest z nami do¶æ d³ugo Szkoda tylko ¿e wygas³ mu zapa³ do pisania na forum ale jak to sam t³umaczy³ przez brak ok pó³ roku komputera i teraz siê nie mo¿e odnale¼æ w tym ba³aganie
Tutaj równie¿ dziêkujê za rozmowy kilka ich tam by³o
TheArt - za wymianê zdañ M±dry i bezczelny cz³owiek - redaktorek zasrany Uparty i naprawdê ciê¿ko go przekonaæ do odwiedzania forum Jeszcze sporo sie musisz nauczyæ o tej grze bo masz stosunkowo du¿e braki co do zasad itp Dziêki za do¶c d³ugie rozmowy na GG
Roadway - oczywi¶cie za zaanga¿owanie w sprawy sojuszu Za przyro¶ciki które nam ³adnie ubarwi³y ¿ycie w sojuszu Za rozmowy i takie tam pierdo³ki We¼ sie za grafikê komputerow± i wystrzel piekno logo dla UFP Szkoda tylko ¿e nigdy nic razem nie zez³omowali¶my gdy mieszka³e¶ flotk± 2 US ode mnie I dziekuje jeszcze za fantastyczny pomys³ z uzupe³nianiem miejsc w statystykach w naszej bocznej ramce
Manyek - do cholery kiedy Ty wyjdziesz z tej akademii?? szkoda ¿e siê Ciebie nie doczeka³em w g³. sojuszu I gdybym gra³ d³u¿ej to pewnie by¶my co¶ z rurowali (jak to mawia³ ikze) bo zamieszka³e¶ w mojej okolicy dziêki za rozmowy i za po¶wiêcenie mi swojego czasu
Samurajj - tutaj oczywi¶cie trzeba podziêkowaæ za po¶wiêcenie siê dla sojuszu Jeden z wielkich Gadu³ tego forum W sumie trochê pó¼no siê wymienili¶my swoimi GG i dlatego wielu rozmów nie przeprowadzili¶my ale jako¶ wszystko nam sie uda³o za³atwiæ poprzez forum Mam nadziejê ¿e bedziesz gra³ dalej i w koñcu zaczniesz robiæ poprawne FS,y
Losieq - wariat Dzieki ¿e mimo skoñczenia z gr± odwiedzasz nas na forum i nawet piszesz Tutaj oczywi¶cie za rozmowy bo by³o tego sporo Nie uda³o nam sie dokoñczyæ lekcji Polskiego ale ju¿ Ci lepiej pisanie wychodzi bo nawet czasami rozumie co do mnie piszesz
Noqi - te¿ niez³y wariat No i te¿ skoñczy³ z gr± Czasem wpada na forum wiêc wierzê ¿e to przeczyta Dzieki za rozmowy, za kilka graficzek które sie przyda³y Hehe no i za wyrozumia³o¶æ bo by³ ze mn± wstanie rozmawiaæ gdy ja nie by³em wstanie nawet my¶leæ
MrDemolka - Oczywi¶cie za RW Nie mieli¶my okazji rozmawiaæ na GG bo nawet nigdy nie mia³em do Ciebie numeru - czy Ty w ogóle masz co¶ takiego jak GG?? xD Z³omuj dalej i wyci¶nij z tej falangi co tylko siê da
Neosik - dziêki za to ¿e jeste¶ Godnie sie zaj±³e¶ kontem Sunrise Ekwadora który tez by³ ¶wietnym graczem Co¶ tam pogadali¶my na GG i by³o mi³o, szkoda tylko ¿e nie da³e¶ sie poznaæ na forum - ale co sie odwlecze to nie uciecze - tak wiêc czekam na poprawê
Gandi - za chêæ integracji z sojuszem Troche musisz poczytaæ jeszcze o atakach i nauczyæ siê paru wa¿nych spraw aby Twoja gra by³a na wysokim poziomie bo narazie trochê kuleje Nie pozostaje mi nic jak tylko zachêciæ do czytania i oczywi¶cie próbowania tego w praktyce
Olsenslo - dziêki za kilka rozmów na GG i za chocia¿ minimaln± aktywno¶æ na forum Mam nadziejê ¿e doczytasz kilka zasad gry i zaczniesz wymiataæ
respect9 - Ten te¿ juz skoñczy³ Ale jak by³ to wszêdzie by³o go pe³no Du¿a aktywno¶æ na forum i naprawdê w porz±dku cz³owiek Dzieki za zaanga¿owanie w ¿ycie forum i rozmowy na GG
taki ktos - temu Panu dziêkujê za zaproszenie na poprawinki po ¶lubie niestety nie mog³em siê zjawiæ Wierzê ¿e w koñcu wejdziesz do U.F.P. i zaczniesz wiêcej pisaæ na forum
Fairy Dust - Za prowadzenie akademii i aktywno¶æ w dziale Hyde Park Mam nadziejê ¿e przysz³o¶ci ta aktywno¶æ rozro¶nie sie na pozosta³e dzia³y
ronin2 - Temu jak da³em kierowaæ akademi± tak j± uparcie kieruje I za to wielkie dziêki, za rozmowy na GG i mam nadziejê ¿e bêdziesz sie czê¶ciej pojawia³ na naszym forum
Kurcze mam nadziejê ¿e o nikim nie zapomnia³em a jak zapomnia³em to przypominaæ siê tutaj Bo ka¿demu muszê podziêkowaæ
Akademikom ¿yczê szybkiego doj¶cia do g³ównego sojuszu i ci±g³ego rozwoju. Wiêcej sie moi drodzy wypowiadaæ na forum i integrowaæ z sojuszem Nie ma to jak rodzinna atmosferka panuj±ca w sojuszu - to naprawdê jest wiê¼ która trzyma sojusz w jedno¶ci i wspólnej pomocy w chwilach s³abszych
Tak wiêc moi kochanie wysokich RW Wam ¿yczê wszystkim i wierzê w Was ¿e godnie pokierujecie sojuszem U.F.P. i jego dobre imiê bêdzie jeszcze lepsze
Oczywi¶cie na forum bêdê Was odwiedza³ bo nie móg³bym tak poprostu siê odci±æ My¶lê ¿e jeszcze kiedy¶ wrócê do gry na tym uni - oczywi¶cie jak tylko bêdê mia³ wiêcej czasu i je¶li znajdzie sie dla mnie jakie¶ konto choæby w akademii Mam nadziejê ze jak powrócê to ten sojusz bêdzie jeszcze istnia³ i te osoby które s± teraz bêd± w nim dalej gra³y - oczywi¶cie z dodatkiem jaki¶ nowych twarzy
Trochê siê rozpisa³em ale musia³em
szkoda ze odchodzisz by³es wielkim wodzem i jestes wielkim piajkiem
szkoda ze tak szybko konczysz ale jak prace znalazles to polowa sukcesu
jednym s³owem jestes wielkim graczem ktorego ma³o kto zapomni tak jak czamona licze ¿e powrócisz do gry nawet po tych 4 miesiacach bo ja powracam po 2 jak mi anthony konto odda
Ostatnio edytowany przez losieq (2007-06-14 09:29:30)
Norweski zomowiec [S.A.]
no nie odchodz
Zaginiony Moderator
Idz ty to jednak lama jeste¶ ja dzi¶ powracam do soja a ty uciekasz ale tak jak pisa³e¶ w sierpniu widzê ciê z powrotem
Witam stara gwardie
¯ar³oczny mid¿et [UFP]
no jednego zegnamy a drugiego witamy ponowie
mniejmy nadzieje ze sensor jak najszybciej powroci
to sobie kurwa!!! wymówkê znalaz³e¶ ja pracuje na 3 zmiany czasem po 12 godzin ale gra³em a ty sie tak po prostu poddajesz i juz nic O.K idz sobie a moze grasz na 54??? co i tam ci dobrze idzie a bedzie jeszcze lepiej i postanowi³es spróbowac bo lepiej byc pierwszym w¶ród najlepszych ni¿ najlepszym w sród równych
jak ty spierdoisz na inne uni to ja rezydnuje z gry ca³kiem bo jeszcze ty mnir trzymasz
Ja z tego uni nie rezygnuje To tutaj gram i nie mam zamiaru rezygnowaæ
Pamiêtasz?? to??
Nie gram na innym uni u54 idzie do kasacji, u12 oddane a u49 niewiem czy ju¿ go¶ciu je przej±³ czy nie. Nie chodzi tylko o pracê teraz nie pracujê a na koncie nie by³em praktycznie wogóle - tylko z rana siedzia³em góra godzinê, dzi¶ mam du¿o wolnego ale jutro znów mnie nie bêdzie praktycznie przez ca³y dzieñ i tak przez najbli¿szy czas poniewa¿ kumpel robi remont mieszkania i sie tam bawimy w budowlañców plus w najbli¿szym czasie dojdzie praca codziennie. Tak wiêc ca³y lipiec nie bêdê móg³ grac.
Przeciez sensor nie odszed³ tylko przeszed³ do akademi. Ja po próbie monowej tez poszed³êm do akademi zeby nie znizac poziomu sojuszu.
To niech spierdala
... wymieka
Ostatnio edytowany przez roadway (2007-06-14 15:34:37)
Nadal nie wie¿e w to ¿e odchodzisz
Jestem rozczarowany Twoj± decyzj±
Nie wiem sam co napisaæ taki to dla mnie szok
Mam tylko wielka nadzieje ¿e wrócisz do nas ale bez Ciebie ten sojusz to ju¿ nie bêdzie to samo
Powodzenia w realu i zastanów siê jeszcze nad t± decyzj±.
Serdecznie pozdrawiam
Pan Procencik
Twój wybór twoja wolno¶æ...