tak sobie przegl±dam forum i zauwa¿y³em pewn± niepokoj±c± rzecz zarejestrowanych cz³onków jest 87 to dobrze ¿e ich przybywa ale niepokoj±cy jest fakt ¿e a¿ po³owa w ogóle nie udziela sie na forum i nie ma nawet jednego postu a co wa¿ne to s± to ludziska nie tylko z akademii ale tak¿e z g³ównego soju. Wiec jak tu ma byæ zgrany zespó³ jak nie chca rozmawiaæ ???
Ostatnio edytowany przez manyek (2007-05-01 15:32:35)
Te¿ mnie to martwi ale z do¶wiadczenia wiem ¿e taka sytuacja jest w ka¿dym sojuszu, na u12 taki problem rozwi±zywali¶my w nastêpuj±cy sposób masz 3 dni na rejestracjê na forum a tak¿e udzielania siê na nim - skutkowa³o
Narazie nie chce tutaj wprowadzaæ takiej rygorystyki ale zobaczymy jak siê potocz± sprawy.
teraz to jeszcze nic ale jak juz bedzie wojna to naprawde musimy byc zgrani !! wiec przydalaby sie jakas forma zachecenia ludzi zeby odwiedzali forum !! regorystyka moze jednak niejest tak dobra forma no ale nieiwem chyba w ostatecznosci !! przeciez wejscie na forum nie zajmuje duzo czasu wiem to ze swojego doswiadczenia bo wczesniej nigdy nie udzielalem sie na forach ale tu jest spoko ja osobiscie zachecam wszystkich ludzi z sojuszu zeby tu zagladali bedziemy sie bardziej poznawac przez te rozmowy i chcac neichcac to sie zgarmy !! i to bedzie spoko pozdro
U.F.P.
powiem tyle ¿e przymusu nie lubie i nigdy nie popiera³em mam podej¶cie je¶li kto¶ w sojuszu jest w bie¿±ce sprawy nie wypina siê je¶li siê mu napisze albo dotrze do niego to nie widze nic z³ego w nie zagl±daniu na forum poprostu nie chc± nie maj± czasu ... wiem bo na 25 unii przez 3 miesi±ce nie by³o mnie na forum dopiero po jakim¶ czasie zajrza³em raz drugi a potem to ju¿ nastawione by³o ze jak tylko stronka siê otworzy to automatycznie siê logowa³em ale nie wszyscy to lubi±
Academy Commander
Znam jeden sojusz na uni 4,a w³a¶ciwie zna³am poniewa¿ ju¿ niestety nieistnieje,gdzie wszyscy cz³onkowie odwiedzali i udzielali siê na forum...to by³ sojusz Valhalla.
Ja osobi¶cie bardzo lubie forum,czasem,jak dobrze zaprzyja¼nie siê z lud¼mi,to forum staje siê moim drugim domem Uwielbiam z lud¼mi gadaæ,nawet o pierdo³ach.
Niestety w akademii czêsto ludzie rozmawiaj± na otwartym kanale...Oczywi¶cie odsy³am ich na forum i daje kary za spam ale to nic nie daje...