to wszystko jakie¶ popierdolone jest chcia³em zg³osiæ pewien problem bo wys³a³em kolonizator na jedne kordy które by³y wolne ale podczas lotu pojawi³a sie tam jaka¶ planeta a gracz ma status nieaktywny nie wiem o co chodzi a do tego ¿eby dostaæ sie do którego¶ z operatorów to trzeba nie lada starañ bo ta poczta co widnieje pod wiadomo¶ciami nie dzia³a wiec dorwa³em jednego na forum on natomiast mnie odes³a³ do jakiego¶ centrum powiadomieñ czy co¶ w tym stylu
O co tu kurwa chodzi ja tu pisze do operatora a on mnie z kwitem odsy³a to od czego oni s± do chuja pana Batorego
pewnie tylko po to ¿eby kary nak³adaæ na graczy.
Z regu³y jestem cierpliwy ale to mo¿na podci±gn±æ pod skurwysyñstwo i co tu kurwa zrobiæ mam
jeszcze bêdzie tak ¿e moje miejsce na które polowa³em kto¶ zakosi ale chuj mnie to obchodzi bêdê im tru³ dupy a ta kolonia bêdzie moja bo musi i chuj
Nie daj im spokoju Ale z regu³y wiem ¿e z nimi siê ciê¿ko w jakiejkolwiek sprawie porozumieæ i trzeba nie lada wysi³ku ¿eby co¶ za³atwiæ, my¶lê ¿e najlepiej gadaæ z nimi poprzez IRC.
to bez sensu dosta³em odpowiedz na maila oto ona:
Witam nic sie nie da w tej sprawie zrobiæ. Planeta bêdzie zdatna do powtórnej kolonizacji o godzinie 1:20 dzi¶ lub jutro. Pozdrawiam
--
frozen
WYJA¦NIAM:
kto¶ sie zarejestrowa³ na OGame ale ani razu nie wszed³ na konto i nie wa¿ne ¿e to by³o wczoraj czy przed ma status "I" (nieaktywny) i je¿eli nie wejdzie w ci±gu 48 godzin to to konto zostaje usuniete dodam ¿e z t± planet± co ja na niapoluje wiem nawet o której zostanie usuniêta ale to moja s³odka tajemnica