Academy Commander
Jestem z akademii ale i tak się wypowiem...
Uważam,że ten pomysł nie jest dobry.Jak ktoś chce podać sówj nr.koma to spoko,często przez Ogame nawiązują się nowe przyjaźnie i to jest ok,ale żeby tak od każdego wyciągać...Nie...Uważam,że podawanie swojego nr.jest za bardzo osobiste.Takie jest moje zdanie.
Pozdrawiam!!
No w sumie też troche prawdy w tym jest, ale jak byś np. nie zrobiła FS'a a nie miał by kto Ci zrobić to wtedy piszesz do kolegi/koleżanki z Ogame która być może siedzi na necie i robi Ci FS'a Aha przcież kto nie chce ten nie daje swojego nru
Ostatnio edytowany przez M4G1C (2007-05-21 22:09:23)
Academy Commander
Fakt,to jest plus ale i tak moim zdaniem nie A przynajmniej nie powinno to być obok gg...Komu chce to dam nr.koma komu nie chce to nie i kropa
Żarłoczny karzeł dzieciobójca [S.A.]
głupota.
Narazie myślę że się zbyt słabo znamy aby wymieniać się telefonami Na innym uni dopiero po ponad roku znajomości co niektóre osoby miały ze sobą kontakt telefoniczny - wg. mnie pomysł się sprawdzi ale jest jeszcze zbyt wcześnie.
I numery nie powinny być ogólnie dostępne, każdy przekazuje swój nr tym osobą którym chce.
Academy Commander
sensor napisał:
I numery nie powinny być ogólnie dostępne, każdy przekazuje swój nr tym osobą którym chce.
No przecież o tym pisałam
Zetesererowski esbek [UFP]
Jak ktos ma telefon z plusa i nie chce podac numeru to mozna zrobic tak Ze esy wysyłałoby sie z www.miastoplusa.pl na login a nie na numer
Ja mam wlasnie w plusie