Niewtajemniczony
Zaczyna sie robic nudno!! Aby zapobiec smierci z nudow proponuje jakas mala wojenke. Proponuje sojusz FAoH
Uwaga wysłałem gostkowi ostrzeżenie by zostawił naszego gracza w spokoju jego odpowiedzi to :
05-04 20:21:34 Fabolous [5:166:5] Brak tematuOdpowiedzi
hahaha zapraszam
05-04 20:34:10 Fabolous [5:166:5] Re:Brak tematuOdpowiedzi
czekam...
05-04 21:32:52 Fabolous [5:166:5] Re:Brak tematuOdpowiedzi
mozesz mi powiedziec kogo atakowalem z waszego soja ?
05-04 22:22:52 Fabolous [5:166:5] Re:Re:Re:Brak tematuOdpowiedzi
i co chcesz mnie zjechac z tego powodu?
05-04 23:08:55 Fabolous [5:166:5] Re:Re:Re:Re:Re:Brak tematuOdpowiedzi
chcesz chronic takiego slabeusza jak franek ?
Żarłoczny karzeł dzieciobójca [S.A.]
No jakieś 100 OW znajdzie się też ode mnie.
ja proponuje wojne z akademia aniolow smierci, sa na naszym poziomie a w zasadnie troszeczke gorsi. nic do nich specjalnie nie mam (poza tym ze mnie jeden z nich skanuje) ale jakos tak nic sie nie dzieje. Gdybysmy wygrali bylyby spore zyski uwazam.
Wojny rzadko przynoszą zyski - zysk jest napewno w postaci chwały, a ogólnie wojna to poświecenia.
Zanim wywołacie jakąkolwiek burze na uni to popatrzcie że Was w akademii jest wielu a im więcej osób tym łatwiej nabijać % 9chyba że wszyscy już są super menciu i nie zapominają o FS'ie - w co niestety wątpię.
Wiem że są tam zdolne osoby ale są napewno tez i tacy którzy nie za bardzo się znają na tej grze i popełniają błędy.
Proponuje Wam nabijać punkty i przyjść do gł. sojuszu - tutaj będziecie się mogli napewno wykazać.
Wlasciwie masz calkowita racje, dla mnie tez wojna zawsze byla raczej ostatecznoscia, ale po rpostu umieram z nudow mimo wszystko faktycznie nie ma co robic wojny, jak sie tak przygladam najslabszym graczom z S.A. to nie widze wiekszych postepow wiec moglibysmy co gorsza ta wojne przegrac. dzieki szefie ze mnie troche sprowadziles na zimie, bo juz ogarniala mnie bezcelowa samcza rządza krwi
Ostatnio edytowany przez Anthony (2007-05-13 16:35:00)
Poprostu w akademii się spokojnie rozwijajcie, inwestujcie w eko - badania i budujcie flotki, nie ma najmniejszej potrzeby żeby akademia walczyła z kimś Poprostu spokojny i systematyczny rozwój - tego od Was oczekuje gł. sojusz.
A jeśli chcecie się wykazać to po co od razu wojna - zaśmiećcie forum własnymi RW i będzie gicik