Pan Procencik
Kto ma ochotę ustawić sie na coś takiego 4 razy w odstępach kilka minut wysyłamy na siebie po 500 LM
Czyli masz 4 razy 6 % próbę moonową. Z tego co wiem procent w próbie moonowej nie robi różnicy trzeba miec po prostu farta. Z tego co wiem ten sposób stosowany jest przez duzż liczbę graczy którzy chcą mieć szybko moona.
Zakładając oczywiście zerowe straty po stronie obrońcy
Koszt tej zabawy to 6.000.000 Metal 2.000.000 Kryształ
A odzyskuje sie tyle 1.800.000 Metal 600.000 Kryształ
Szkoda że aktualnie nie mam żadnych LM'ów wszystkie poszły w próby moonowe xD Ale gdybym się z motywował to myślę że 2000 LM'ów szybko bym zrobił.
Pomyśle nad tym a tymczasem niech się zgłosi może ktoś inny, ja postoje w kolejce.
Pan Procencik
Spoko ja tez nie mam jeszcze tyle LM ale jutro będę miał już na 3 planetach nanity wiec wydolność produkcyjna znowu wzrośnie
Myślę ze mogę jak co postawić tyle Lm w dwa trzy dni góra
Zetesererowski esbek [UFP]
Ja na jednej planecie z naninty 1lvl w 3 dni zbudowałem 1200 lmów ;-) Takze na pewno sie uda Pozatym w jeden dzien robiłem dwie pierwsze w moim zyciu proby moonowe
.... 1 nie udała sie ;-) rw jest na forum pare godzin pozniej stwierdizlem wszystko albo nic
poswiecilem cała flote bo nie chciało mi sie czekac
Jakby nie wyszło to juz bym przestał grac w ogame bo nie mam ostatnio szczescia na złomy
i az nudne to
No ale widac jestem
Flota coraz bardziej odbudowana
Szkoda tylko ze spadłem ponad 500 miejsce
Pan Procencik
Wiesz co moja flota główna daje złomu na jakieś 400 recków i tego nie mam zamiaru tracić ,procent na monna zbyt wybujany......
Jak dziennie mogę sobie LM zrobić na próby moonowe.........
Pan Procencik
No dostałem raporcik jest w S&D
Zetesererowski esbek [UFP]
To ja dopisze się tez I tak pewnie wiekszosc wie ze mam moona ale chce podłamać sensora
bo mi po 2 probie się udało i to jaki 8.774 km
roadway napisał:
To ja dopisze się tez
I tak pewnie wiekszosc wie ze mam moona ale chce podłamać sensora
bo mi po 2 probie się udało i to jaki 8.774 km
Ja Ci dam mnie podłamywać Pewnie dopiero za 100 próbą pojawi się kuleczka xD
Pan Procencik
Jak widać powstanie księżyca to tylko i wyłącznie fart
Procent raczej odgrywa mniejsze znaczenie...........