UNITED FEDERATION OF PLANETS uni49

Sojusz "United Federation of Planets" najlepszy sojusz na uni49

...koniec prawie zawsze jest pocz±tkiem... nadszed³ nasz czas!

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2007-08-02 07:13:34

Neosik

U.F.P.

chcem moona

panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe ... ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

#2 2007-08-02 14:51:09

Neosik

U.F.P.

Re: chcem moona

panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ  mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe  pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie  nie ma czasu (((((  nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!v

#3 2007-08-03 10:39:29

manyek

Granitowy taran z gumow± obsadk± [U.F.P.]

1294296
SkÄ…d: BRZEGunio

Ja ci powiem tak by³em kupe czasu w tym soju i by³o zajebi¶cie ale pewnego dnia co¶ sie zaczê³o sypac ludzie znikali bez sladu tylko nieliczni cos napisali ¿e odchodz± bo co¶ tam (ró¿ne argumenty by³y ). Nie wiem jak inni ale ja zauwa¿y³em to dopiero jak nam modelator zagin±³... gra sie toczy³a dalej ktos przychodzi³ nowy potem odchodzi³ i tak w ko³o duzo ludzi sie przewinê³o i to trwa³o az do momentu kiedy to sensor nasz najwiekszy z wodzów dosta³ bana i s³uch po nim zagin±³. Co¶ sie wtedy sta³o ludzie zaczêli odchodziæ w zorganizowanych grupach jak to by³o zorganizowane jakie¶ autobusy po podstawiali czy co ??? teraz na forum s± pustki a pamiêtam czasy ¿e by³o po 10 osób na raz ale sie krêci³o mam nadzieje ¿e do was wrócê a sensor sie odnajdzie pozdrawiam KU CHWALE

...by ManYek
http://www.bytovia.pl/flagi/fany/trzej_krolowie_wielkich_miast.gif
http://img409.imageshack.us/img409/1261/beztytu322u11tq7.jpg

#4 2007-08-03 21:54:07

Golmar

¯ar³oczny karze³ dzieciobójca [S.A.]

9676225

Manyek masz racje! Co¶ sie sta³o niedobrego w sojuszu ale mam nadzieje ¿e to tylko przej¶ciowa sytuacja i po wakacjach wszystko wróci do ¿ycia i ¿e forum bêdzie odwiedzane czê¶ciej przez ludzi
Ja na pewno nigdzie sie nie wybieram i nie ucieknê z sojuszu wrêcz przeciwnie za nied³ugo bede top 900 i przejdê  do g³ównego sojuszu! Trzymajcie sie

#5 2007-08-04 09:47:38

Neosik

U.F.P.

Powiem szczerze ¿e otrzyma³em te konto od jednego z was  znaczy od kolegi z unii 43 który z kolei wzi±³ konto od sesnora chyba nie wa¿ne ... gdyby nie to ju¿ by mnie nie by³o w tym sojuszu .... ale cenie sobie lojalno¶æ i honor dlatego zostaje ... i nie wykluczam ¿e nied³ugo po wakacjach je¶li to siê nie zmieni a ja zgodnie z planem wjede w top 300 to poprosze was ¿eby¶cie zgodzili siê na moje odej¶cie je¶li nie to zostane ale bêdzie to tylko formalne bycie w sojuszu

#6 2007-08-20 08:46:26

sensor

Majster WielePromili

8579141

Wróci³em ale z tego co mi wiadomo to nie na d³ugo Widzê ze sojusz siê sypie pod moj± nie obecno¶æ i pewnie siê rozsypie na dobre poniewa¿ we wrze¶niu mam rozprawê i mog± mi tam przykleiæ 2 lata wiêc o powrocie do gry raczej nie ma mowy ;/

Dziêkuje wszystkim za te kilkana¶cie miesiêcy cudownej gry, cieszê siê ¿e siê spotkali¶mi, okazali¶cie sie przednimi lud¼mi z którymi chêtnie bym zosta³ gdyby nie te przykre okoliczno¶ci - pozostaje liczy na ³agodny wymiar sprawiedliwo¶ci - w co w±tpiê. Brak mi s³ów ale jeszcze raz dziêkujê za wspóln± grê.

http://5.UploadMirror.com/uploaded/4/386/banner_break_04_16_2007_02_59_48_75733.gif

#7 2007-08-20 10:11:01

Samurajji

Chiñski p³on±cy smoczek [UFP]

10816426
SkÄ…d: Szczytno

Sensor jak mog³e¶ nas zostawiæ
Szkoda ¿e z³apali Ciê ale takie ¿ycie wredne jest .... ja Tobie te¿ dziêkuje za wspóln± gre i za wszystkie rozmowy
Obiecuje ¿e jak bede mia³ wiêcej czasu to postaram siê  aby sojusz wytrzyma³  jak najd³u¿ej a¿ wyjdziesz z paki   Obecnie nie mam za du¿o czasu dla tego nie udzielam siê zbyt aktywnie na forum ale  siê to zmieni wkróce
Pozdrawiam CIê serdecznie i 3- maj siê   

#8 2007-08-20 15:32:55

manyek

Granitowy taran z gumow± obsadk± [U.F.P.]

1294296
SkÄ…d: BRZEGunio

A ja cie zapraszam na gadulca kolego " na dywanik " tak jak niegdy¶ ty mnie wezwa³e¶

...by ManYek
http://www.bytovia.pl/flagi/fany/trzej_krolowie_wielkich_miast.gif
http://img409.imageshack.us/img409/1261/beztytu322u11tq7.jpg

Stopka forum

RSS