U.F.P.
panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe ... ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
U.F.P.
panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!panowie i panie czy jest kto¶ w tym sojuszu kto jest w stanie w 7 galaktyce zjechaæ mi flote aby zrobiæ próbe moonow± mo¿e kto¶ z was ma konto moonowe pisa³em do tiomona ale niestety timon mo¿na by rzec ¿e albo ma mnie wdupie albo faktycznie nie ma czasu ((((( nie musi byæ z 7 gali ale kurwa do kogo pisaæ ¿eby chocia¿ spróbowaæ na tej unii zrobiæ ksiê¿yc na ca³y sojusz nie ma nikogo kto by pomóg³ ja wiem ¿e siê rzadko udzielam ale do huja pana co wy obra¿eni jeste¶cie ¿ywe trupy czy jak ????? czyje to forum ???? wkurwiony jestem !!!!!!!!!v
Ja ci powiem tak by³em kupe czasu w tym soju i by³o zajebi¶cie ale pewnego dnia co¶ sie zaczê³o sypac ludzie znikali bez sladu tylko nieliczni cos napisali ¿e odchodz± bo co¶ tam (ró¿ne argumenty by³y ). Nie wiem jak inni ale ja zauwa¿y³em to dopiero jak nam modelator zagin±³... gra sie toczy³a dalej ktos przychodzi³ nowy potem odchodzi³ i tak w ko³o duzo ludzi sie przewinê³o i to trwa³o az do momentu kiedy to sensor nasz najwiekszy z wodzów dosta³ bana i s³uch po nim zagin±³. Co¶ sie wtedy sta³o ludzie zaczêli odchodziæ w zorganizowanych grupach jak to by³o zorganizowane jakie¶ autobusy po podstawiali czy co ??? teraz na forum s± pustki a pamiêtam czasy ¿e by³o po 10 osób na raz ale sie krêci³o mam nadzieje ¿e do was wrócê a sensor sie odnajdzie pozdrawiam KU CHWALE
Manyek masz racje! Co¶ sie sta³o niedobrego w sojuszu ale mam nadzieje ¿e to tylko przej¶ciowa sytuacja i po wakacjach wszystko wróci do ¿ycia i ¿e forum bêdzie odwiedzane czê¶ciej przez ludzi
Ja na pewno nigdzie sie nie wybieram i nie ucieknê z sojuszu wrêcz przeciwnie za nied³ugo bede top 900 i przejdê do g³ównego sojuszu! Trzymajcie sie
U.F.P.
Powiem szczerze ¿e otrzyma³em te konto od jednego z was znaczy od kolegi z unii 43 który z kolei wzi±³ konto od sesnora chyba nie wa¿ne ... gdyby nie to ju¿ by mnie nie by³o w tym sojuszu .... ale cenie sobie lojalno¶æ i honor dlatego zostaje ... i nie wykluczam ¿e nied³ugo po wakacjach je¶li to siê nie zmieni a ja zgodnie z planem wjede w top 300 to poprosze was ¿eby¶cie zgodzili siê na moje odej¶cie je¶li nie to zostane ale bêdzie to tylko formalne bycie w sojuszu
Wróci³em ale z tego co mi wiadomo to nie na d³ugo Widzê ze sojusz siê sypie pod moj± nie obecno¶æ i pewnie siê rozsypie na dobre poniewa¿ we wrze¶niu mam rozprawê i mog± mi tam przykleiæ 2 lata wiêc o powrocie do gry raczej nie ma mowy ;/
Dziêkuje wszystkim za te kilkana¶cie miesiêcy cudownej gry, cieszê siê ¿e siê spotkali¶mi, okazali¶cie sie przednimi lud¼mi z którymi chêtnie bym zosta³ gdyby nie te przykre okoliczno¶ci - pozostaje liczy na ³agodny wymiar sprawiedliwo¶ci - w co w±tpiê. Brak mi s³ów ale jeszcze raz dziêkujê za wspóln± grê.
Sensor jak mog³e¶ nas zostawiæ
Szkoda ¿e z³apali Ciê ale takie ¿ycie wredne jest .... ja Tobie te¿ dziêkuje za wspóln± gre i za wszystkie rozmowy
Obiecuje ¿e jak bede mia³ wiêcej czasu to postaram siê aby sojusz wytrzyma³ jak najd³u¿ej a¿ wyjdziesz z paki Obecnie nie mam za du¿o czasu dla tego nie udzielam siê zbyt aktywnie na forum ale siê to zmieni wkróce
Pozdrawiam CIê serdecznie i 3- maj siê